Loading…

Afghanistan-uka 2016 går av stabelen mellom 20. og 25. september. Uka er et samarbeid mellom Afghanistankomiteen, Chr. Michelsens institutt (CMI) og Institutt for fredsforskning (PRIO). I tillegg bidrar en lang rekke andre organisasjoner til et stort og variert program. Sentrale afghanske og internasjonale forskere og aktører kommer til Norge for å stå bak talerstolen og delta i debatter. Kultur og brobygging står også på programmet.
Målet med Afghanistan-uka er å plassere Afghanistan øverst på den norske dagsorden. Afghanistankomiteen er initiativtaker og koordinator for uka som blir gjennomført med støtte fra Fritt Ord og Norad.   

The Afghanistan Week 2016 is a cooperation between the Norwegian Afghanistan Committee, the Chr. Michelsen Institute (CMI) and the Peace Research Institute Oslo (PRIO). Our aim is to bring Afghanistan to the top of the Norwegian agenda, bringing Afghan and international experts to Norway to inform and debate.


Back To Schedule
Saturday, September 24 • 12:00pm - 3:00pm
Afghanistankomiteens Kvinnerettighetslag inviterer til møte

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Obs. begrenset kapasitet. Møtet begynner 12:00 presis

Afghanistankomitées Kvinnerettighetslag inviterer alle som er interessert i å sette søkelyset på kvinners roller og muligheter, i dette tilfelle spesifikk i Afghanistan, til åpent møte og presentasjon av "Feminenza International" v/Mary Noble (Londen) Presentasjon av en forholdsvis ung men etterhvert godt forankret internasjonal kvinneorganisasjon som begynte fra skratsj. Feminenza bygget seg selv opp uten å være tilknyttet noen politisk- eller annen interessegruppe. Det var spontant dannet gruppe med vanlig folk som kom sammen. Vi ønsker å inspirere Afghanske kvinner å fortsette å bygge nettverk seg imellom og med andre for å utvikle en mer synlig framtidig rolle i samfunnet. Ruseløkkveien 26, 0251 Oslo Program: - Innledning om Afghanistankomitéens arbeid i Afghanistan i dag. - Presentatsjon av Feminenza Påmelding: anja.bookelmann@feminenza.org For Afghanistankomitées Kvinnelag, Anja Bookelmann Medlem Afghanistankomitée Norge Kontaktperson Feminenza Norge

Speakers
avatar for Anja Bookelmann

Anja Bookelmann

Opprinnelig fra Nederland født i 1960, har bodd og jobbet i Norge siden 1998. Har kreativ og allsidig bakgrunn med blant annet en mastergrad fra Kunstuniversitetet i Utrecht, Nederland, i grafisk design. Tok senere ulike kurs innenfor personal og ledelse, og Human Resource Management... Read More →
avatar for Halvard Hjermundrud

Halvard Hjermundrud

Organisasjons- og informasjonsrådgiver, Afghanistankomiteen


Saturday September 24, 2016 12:00pm - 3:00pm CEST
Ruseløkkveien 26

Attendees (3)